Sağlık Hizmetleri MYO Türkiye Klavye Şampiyonası Sertifika Töreni Yapıldı
 Sağlık Hizmetleri MYO Türkiye Klavye Şampiyonası Sertifika Töreni Yapıldı

2024 Türkiye Klâvye Şampiyonası'nda Başarı Elde Eden Yarışmacılarımıza Başarı Sertifikaları ve Teşekkür Belgeleri Törenle Dağıtıldı

Türkiye İhsan Yener İnternet Bilgisayar Klâvye Şampiyonası'nda elde ettiğimiz dereceler sonrası İntersteno Türk Grubu Başkanlığınca Meslek Yüksekokulumuza gönderilen Başarı Sertifikaları ve Teşekkür Belgeleri Meslek Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof.Dr. Sinan ÇAVUN'un katılımıyla yarışmacı öğrencilerimize takdim edildi.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı ikinci sınıf öğrencilerinin katıldığı program Meslek Yüksekokulumuz D2 nolu sınıfta gerçekleştirildi. Programda kısa bir konuşma yapan Meslek Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Sinan Çavun; "Bu tür etkinlikleri ve katılımları Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ismimizin lanse edilmesi bakımından son derece değerli buluyorum. Böyle etkinlikleri ve katılımları çok önemsiyoruz. Bu yarışmalara ve organizasyonlara katılmak her zaman önemlidir. Bu tür organizasyonlara bol bol katılmayı ve çok daha iyi dereceler elde etmeyi isteriz. Böylelikle Türkiye'de o kadar çok ses getirmiş olacağız. BUÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun özellikle Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programının tanıtımı için çok önemli araçlar olacaktır. Bu konuda emek veren başta Fikret Ceylan hocamız olmak üzere yarışmacı arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyor ve tebrik ediyorum. Dünya Şampiyonasında da başarılar diliyorum" dedi.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğretim elemanı Öğr.Gör.Fikret CEYLAN da "Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof.Dr.Sinan Çavun hocamıza bize destek verdiği ve geçen yıldan beri katılmamıza kaynak bulduğu için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin onparmak klavye becerisi ve bilgisayar kullanma becerileri mesleki yeterliliklerinden en önemli ikisidir. Klavyeyi etkin ve doğru kullanmak diğer öğrencilerden bir adım önde olmayı sağlar. Bu tür etkinlikler ile öğrencilerimize örnek olmak ve rehberlik etmek istiyorum. Ayrıca  önümüzdeki hafta katılacağımız 2024 Dünya İnternet Klâvye Şampiyonası için destek verdikleri ve teşvik ettikleri için sayın müdürümüz Prof.Dr.Sinan Çavun hocamıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra sırasıyla Türkiye İhsan Yener Bilgisayar İnternet Klâvye Yarışması'nda başarıyla yarışan öğrencilerimize ve TDS programı öğretim elemanı Öğr.Gör.Fikret Ceylan hocamıza müdürümüz Prof.Dr.Sinan Çavun tarafından başarı belgeleri ve sertifikaları takdim edildi ve hatıra fotoğrafları çekildi. Programın sonunda Meslek Yüksekokul Müdürümüz, yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve hocamız Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrencileri tarafından yoğun bir alkış yağmuruna tutularak tebrik edildi.

 

2024 Türkiye İhsan Yener Bilgisayar İnternet Klâvye Şampiyonası bilgileri altta sunulmuştur:

Ülkemizin en büyük internet klavye yarışı olan Türkiye İhsan Yener İnternet Bilgisayar Klâvye Şampiyonası'nın 21’incisi sonuçlandı. Şampiyonaya, bu yıl 28 il ve 81 okuldan toplam 380 kişi katılmıştır.  22 Ocak 2024 – 24 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenen yarışlar 25 Şubat 2024 tarihinde sonuçlanmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz bu yılki Türkiye İhsan Yener İnternet Bilgisayar Klâvye Şampiyonası’na Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programından 4 öğrenci ve 1 öğretim görevlisi ile katılım sağlamıştır. Yarışmada Anadil alanında 21-99 yaş Deneyimliler kategorisinde “10 dakikalık hız testi” şeklinde yarışan öğrencilerimiz ve programın öğretim görevlisi başarılı dereceler elde etmiştir.

Yarışmaya katılan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı 2.sınıf öğrencileri ve programda görevli öğretim elemanının aldıkları dereceler şöyledir:

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [34]