Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Yönetimi, Meslek Yüksekokulumuzu ziyarette bulundular.

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Muhammet Enes UZER, Muhasebe Yetkilisi Ozan KİRAZLI ve çalışma arkadaşları meslek yüksekokulumuzu ziyarette bulundular.

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Yönetimine envanterimizde bulunan atlarımız, atçılık faaliyetlerimiz ve süreç hakkında bilgi verildi. Söz konusu faaliyetler kapsamında gerçekleşmesi gereken muhasebe işlemlerine yönelik mevcut durum tespiti değerlendirildi.Muhasebe kayıtlarının uygunluğu hususunda ortaklaşa yapılan çalışmalar ve sürdürülebilir faaliyetlerin fiili durumu ile kayda alınması konularında istişarelerde bulunuldu. Üniversitemiz kalite politikaları ve mevcut kaynaklarımızın etkin kıllanılması adına verimli bir toplantı gerçekleşti.

Bursa Uludağ Üniversitesi Strateji geliştirme Daire Başkanlığı yönetimine göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [07-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [170]