14 Mart Dünya Pi Günü Etkinliği

Tarih: 14 Mart 2021 Pazar

Ortaokul Matematik Öğretmenleri: 10:30-12:00

Lise Matematik Öğretmenleri: 13:00-14:30

Etkinlik şekli: Çevirim içi Zoom üzerinden her iki toplantı için de

Program Akışı

1)    Konuşmacılar:

Prof. Dr. Basri Çelik, Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı

Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL, Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi

2)    Ödüllü KAHOOT Yarışması

Moderatör:  İbrahim Halil DEMİR Bursa İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi Matematik Öğretmeni

Paydaşlar:

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa İl Milli Eğitim Ar-Ge Birimi

Etkinliğin hedefi: İlk defa bu yıl online olarak yapılacak bu etkinlikte açılışta Pi Günü ve Matematik Günü etkinliklerinin tarihçesi hakkında kısa bir açıklama yapılacak ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerimizle birlikte sonraki yıllarda yapılacak ve geleneksel hâle getirilecek kutlamalarda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verilip, görüşler alınacaktır. Gelecek yıllardaki Matematik Günü etkinliklerinin herkesin katılımına açık olarak yapılması plânlanmaktadır.

Haber Tarihi : [12-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [2.189]