TÜBİTAK 2209-A Proje duyurusu

“TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında TÜBİTAK projesinde yürütücü olarak görev yapmak isteyen öğrencilerimizin isimlerini Doç. Dr. Hasan BAYRAM’a yazdırması gerekmektedir. Yürütücüsü Lisans öğrencisi olan ve bölüm hocalarımızdan birinin danışman olarak bulunacağı bu projede yürütücü olarak görev almak sizlerin özgeçmişinize ekleyebileceği güzel bir çalışma olacaktır. Özellikle 3. Sınıf öğrencilerin proje yapma konusunda desteklenmeleri için danışmanınız ile birlikte başvuru yaptığınız projenin kabul edilmesi durumunda projeniz ile eşzamanlı olarak 4. Sınıfta “MAT4111 Bitirme Çalışması I” ve “MAT4112 Bitirme Çalışması II” derslerini alıp bu dersler kapsamında proje ve dersleri birlikte yürütmeleri planlanmaktadır.

Proje ile detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Şub-2024 20:25]