2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Önemli Duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde Matematik Bölümüne ait tüm dersler 01 Nisan 2021 tarihine kadar online olarak uzaktan öğretim yoluyla yapılacaktır. Dersler bölüm sayfamızdan ilân edilen ders programında belirtilen zamanlarda CANLI DERS ANLATIMI biçiminde olacaktır. Canlı olarak anlatılacak dersler video formatında kayıt altına alınacak ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduklarında tekrar izleyebilmeleri için UKEY üzerinden video bağlantıları (linkleri) paylaşılacaktır. CANLI DERSLERE AKTİF KATILIMINIZ SİZE, DERSİN KAYDEDİLEN VİDEOLARINI İZLEMEKTEN DAHA ÇOK ŞEY KAZANDIRACAKTIR. 

01 Nisan 2021 tarihinden sonra PANDEMİ KOŞULLARININ ELVERMESİ DURUMUNDA eğitim-öğretim faaliyetlerine karma (hibrit) olarak devam edilecektir. Ders kaydı sırasında sizlerden 01 Nisan 2021 tarihinden itibaren sizin dersleri nasıl (yüz yüze ya da online)  takip etmek istediğinize dair bilgi alınacaktır. Derslik kapasitesinin en fazla %20 si kadar öğrenci ile yüz yüze öğretim yapılabilecektir. Bu konuda detaylı bilgilerin yer aldığı ve üniversitemizin internet sayfasından duyurulan 03.02.2021 tarihli Senato kararını dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum.  Üniversitemizin internet sayfasından duyurulan Senato kararına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

http://uludag.edu.tr/haber/view/9949/yeni-corona-virus-corona-19-kuresel-salgin-nedeniyle-bahar-yariyili-egitim-planlamasi

Biliyorum okul ortamını özlediniz.  Fakat kış şartları ve mutasyonla beraber daha çok kişinin salgından büyük sıkıntılar yaşamaması için bugünlerde birbirimizden uzak durmak birbirimize yapacağımız en güzel iyilik olacaktır. Bu nedenle günlük hayatınızda “maske-mesafe-temizlik” hususunda özenli davranmanızı ve çok çok zorunlu kalmadıkça kalabalık ortamlardan kaçınmanızı, yüz yüze görüşmek yerine şimdilik sanal olarak görüntülü ya da sesli görüşmeyi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Unutmayınız virüsün gençlere etki oranı çok olmasa da taşıyıcı olarak gençlerimizden orta yaş grubuna ve yaşlılarımıza bulaşma riski yüksektir. Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü aşı çalışmaları ile birlikte umuyorum ki bu dönem uzaktan öğretim yapacağımız son dönem olur.

Hepinize tüm matematik bölümü adına başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.

 

                                                                                                                                            Basri ÇELİK

                                                                                                                                            Matematik Bölüm Başkanı

                                                                                                                                            15.02.2021

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Şub-2021 19:57]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [15-Şub-2021 21:12]

Duyuru Görüntüleme : [1.230]