FAKÜLTEMİZİN KARIYER GÜNLERI KAPSAMINDA MATEMATİK EĞITIM ANABILIM DALI, ANABİLİM DALIMIZ EMEKLI ÖĞRETIM ÜYELERİNDEN PROF. DR. MURAT ALTUN HOCAMIZI AĞIRLADI

Fakültemizin 2022 Güz döneminde düzenlediği “Kariyer Günleri” kapsamında 07.12.2022 Çarşamba gününün konuğu, Matematik Eğitimi Anabilim Dalımız emekli öğretim üyelerinden Prof.Dr. Murat Altun idi. Fakültemiz B Blok Uğur Mumcu salonunda saat 14:00’de gerçekleşen söyleşiye; Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rıdvan Ezentaş ve Kariyer planlama dersinin öğretim elemanı Prof.Dr. Nermin Bulunuz katılmışlardır. Murat Altun hocamızın gerçekleştirdiği söyleşiye Matematik Eğitimi ve Fen Bilgisi Eğitimi anabilim dalında öğrenim Fen Bilgisi ve çoğu birinci sınıf olmak üzere, 2. ve 3. sınıf öğrencileri de katılmışlardır.

Haber Tarihi : [11-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.380]