Science Direct Veritabanına Kampüs Dışı Erişim Sorunu Hakkında

Değerli Bursa Uludağ Üniversitesi mensupları,

Kampüs dışı erişim için kullanılan e-kütüphane sistemi üzerinden Science Direct veritabanına erişimde geçici teknik bir sorun yaşanmaktadır.

Kısa süreli bu sorun çözülünceye kadar kampüs dışından Science Direct veritabanına erişim için aşağıda belirtilen adımları uygulayabilirsiniz.

1. Herhangi bir internet ağından https://www.sciencedirect.com/ adresine giriniz.

2. Karşınıza çıkan ekranda sağ üstte görülen Sign In sekmesine tıklayınız ardından Sign in via your organization linkine tıklayınız ve açılan kutucuğa Bursa Uludağ Üniversitesi yazarak arama yapınız.

3. Listeden Bursa Uludağ Üniversitesi seçimi yaptıktan sonra karşınıza çıkan sayfada "Access through Bursa Uludağ Üniversitesi" bağlantısına tıklayınız.

4. Kullanıcı adı ve şifre girişi sonrasında ise erişim sağlayabilirsiniz.

Not: "Kullanıcı adı" kısmına öğrenci iseniz öğrenci numaranızı, personel iseniz e-posta kullanıcı adınızı yazın. Şifre kısmına ise öğrenci iseniz otomasyon şifrenizi, personel iseniz e-posta şifrenizi giriniz.

Test için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031320321002715

Belirtilen tüm adımları doğru yaptığınıza eminseniz ve erişim sağlayamıyorsanız ekran görüntüsü ile birlikte ekaynaklar@uludag.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

 

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Şub-2024]

Duyuru Görüntüleme : [635]