Basarili Akademisyenlerin Rektorle Bulusma Etkinligi

Başarılı Akademisyenlerin Rektörle Buluşma Etkinliği

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen Başarılı Akademisyenlerin Rektörle Buluşma Etkinliği kapsamında, Kimya Bölümü öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri bilimsel çalışmaları ve akademik başarıları dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Etkinlikte, Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali KARA ve Araş. Gör. Yağmur YANIKTEPE, tescil edilen patentleriyle; Doç. Dr. Hasene MUTLU GENÇKAL, Doç. Dr. Duygu İNCİ ÖZBAĞCI ve Araş. Gör. Dr. Şahin ÖZEL, Q1 kategorisindeki bilimsel yayınlarıyla ödül aldı. Doç. Dr. Aslı GÖÇENOĞLU SARIKAYA ise dış kaynaklı araştırma projeleri kapsamındaki başarısıyla ödüle layık görüldü.

Bursa Uludağ Üniversitesi Kimya Bölümü olarak ödül alan tüm akademisyenlerimizi tebrik ediyor, bilimsel çalışmalarında ve akademik yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

 


Bilgi

Okunma Sayısı: 73
Eklenme Tarihi: 22.10.2026
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 08:50:55

Paylaş