YÜKSEK OKUL HOCALARIMIZ DR. EMEL ADAMIŞ VE DR. AYŞEN ACUN KÖKSALANLAR DR. ÖĞR. ÜYESİ KADROLARINA ATANMIŞLARDIR. TEBRİK EDER BAŞILAR DİLERİZ.
 YÜKSEK OKUL HOCALARIMIZ DR. EMEL ADAMIŞ VE DR. AYŞEN ACUN KÖKSALANLAR DR. ÖĞR. ÜYESİ KADROLARINA ATANMIŞLARDIR. TEBRİK EDER BAŞILAR DİLERİZ.

Dr. Öğr. Üyesi Emel Adamış

Dr. Emel Adamış 2000 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başlamıştır. Dr. Adamış lisans ve yüksek lisans eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’nda tamamlamış, Turizm ve Pazarlama alanlarında mesleki yabancı dil derslerini yürütmüştür. 2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünde doktorasını tamamlamıştır. 2022 Şubat ayından itibaren İznik Meslek Yüksekokulu Turist Rehberliği Programı’nda akademik hayatına devam etmektedir.

Kurumsal Erasmus Koordinatörlüğüne ilaveten 2006 yılından bu yana sosyal bilimlerin çeşitli konularında AB Projelerini profesyonel olarak yürütmektedir.  Bursa Gastronomi Kültür ve Seyahat Derneği (GASTRODER) yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca, önde gelen bağımsız bir küresel topluluk olan Uluslararası Bilgi Teknolojileri ve Seyahat ve Turizm Federasyonu (IFITT) Türkiye Chapter'ı üyesidir. Sosyal medya, sürdürülebilir turizm, alternatif turizm ve turizm pazarlaması araştırma ilgi alanları arasında bulunmaktadır. Avrupa'da farklı üniversitelerde misafir öğretim elemanı olarak ders vermektedir.

 

Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Acun Köksalanlar

1992 yılında doğan Ayşen Acun Köksalanlar ilk, orta ve lise eğitimini Nazilli’de tamamladı. Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünde 2016 yılında doktorasını ise aynıüniversitede Turizm İşletmeciliği bölümünde 2020 yılında tamamladı. 2017 yılından itibarenBursa Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksek Okulunda Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleribölümü Turist Rehberliği Programında Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Çalışma alanları turist rehberliği, turizm, müzecilikve İznik’tir. Ayrıca Bursa Rehberler Odasına eylemli turist rehberi olarak kayıtlıdır.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [603]