Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hasan Basri ÖCALAN başkanlığında 23.02.2021 tarihinde yüksekokulumuz akademik kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Fiziki mesafe kuralına uyularak yüz yüze gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz akademik personeli katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantıda 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı değerlendirilerek bahar yarıyılı COVID-19 pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim sürecinde yapılması gereken hazırlıklar öncelikli olarak görüşüldü. Toplantıda ayrıca 2021-2021 eğitim-öğretim yılında açılacak olan Kariyer Planlama dersi ilgili görüşmeler yapıldı.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hasan Basri ÖCALAN’ın iyi dilek ve temennileri ile toplantı son buldu.

Haber Tarihi : [24-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [1.079]