Suriyeli öğrenciler için duyuru

T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler Ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ortaklığında yürütülmekte olan “Suriyelilerin Yükseköğrenime Erişimlerinin Desteklenmesi Programı” kapsamında, ülkemizde yükseköğretim düzeyinde eğitim gören Suriyeli öğrencilere akademik, sosyal ve kültürel konularda danışmanlık hizmeti sağlanması amacıyla “Suriyeli Yükseköğrenim Öğrencilerine Yönelik Danışmanlık” projesi yürütülmektedir.

Söz konusu proje ile çeşitli üniversitelerimizden akademisyenlerin, görev yaptıkları üniversitelerdeki Suriyeli öğrencilerin sosyo-kültürel sorunlarını ve başarı-başarısızlık durumlarını takip ederek öğrencilerin eğitim sisteminde kalma oranlarının arttırılmasına katkı sunmaları hedeflenmektedir.

Söz konusu proje kapsamında üniversitemizde Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yusuf BULUTLU 2021 yılı için  danışman akademisyen olarak görevlendirilmiştir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Mar-2021 14:03]