2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz YY. Ara Sınav Programı GÜNCELL!!!

 

2021 - 2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Arasınavı 22 Kasım 2021 - 27 Kasım 2021 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz YY. Ara Sınav Programı İçin Tıklayınız.  (GÜNCELLENDİ)

E-Sınav Kılavuzu için Tıklaynız. 

 

ARA SINAV MAZERETİ İÇİN BİLGİLENDİRME 

                Mazeret Sınav Talep Formu için Tıklayınız

  1. Mazeret Sınavı 06 Aralık-10 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacaktır. 
  2. Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı TANINMAYACAKTIR. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve wifi alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercih edilmesi, elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.) Sınavda sorun yaşamamak için yukarıda linki verilen e-sınav kılavuzunun dikkatle incelenmesi gerekmektedir. 
  3. Öğrencilerin sistemden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini doldurarak inifogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar. Öğrencilerden gelen ekran görüntüleri bilgi işlem daire başkanlığına iletilecek ve kontrolden sonra yönetim kurulu kararı ile teknik aksaklık için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir. 
  4.  Sınav Çakışması durumda öğrenciye mazeret sınav hakkı tanınacaktır. Bir günde aynı yarıyıldan olmak koşuluyla, (5/i dersleri hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve aynı saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 29 Kasım Pazartesi  günü measi bitimine (17:30) kadar  mazeret sınavı dilekçesini doldurarak inifogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.
  5. Sağlık sorunları sebebiyle ara sınava giremeyen öğrencilerin mazeretin bitim tarihini izleyen en geç 5 iş günü içinde dilekçe ile birlikte inifogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar. Sağlık raporlarının Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir.
  6. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan ve gerekli belgeler eklenmeden (çakışma için sınav programı, sağlık mazereti için rapor ve teknik aksaklık için video ya da ekran görüntüsü) yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 

Mazeret sınav porgramı, ara sınavların bitiminde ilan edilecektir. 

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz...

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Kas-2021 08:30]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Kas-2021 10:52]

Duyuru Görüntüleme : [2.494]