ENCITS KAPSAMINDA BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE ÇOĞALTICI ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ortak olduğu ve BUU proje koordinatörü Prof. Dr. Zübeyde Sinem Genç tarafından yürütülen "Enhancing Creative and Innovative Teaching Skills Through Training and Observation" adlı Erasmus+ KA2 projesi farklı branşlardan öğretmenlere yaratıcı ve yenilikçi öğretme becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Genel koordinatörlüğünü İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü Hollanda, İspanya, İtalya ve Bulgaristan ortaklı projede tüm katılımcı ülkelerde yaratıcı ve yenilikçi öğretim becerileri konusunda eğitimler düzenlenmiştir.

Proje kapsamında 14 Ekim 2022’de Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hollanda’dan eğitimci Daniel Weiss tarafından sunulan çoğaltıcı etkinlikte farklı yaratıcı ve yenilikçi öğretim yöntemleri üzerinde duruldu. Bu sunuma, Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde İngilizce Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinde görev yapan öğretim elemanları katıldı. Daniel Weiss’a katkılarından dolayı teşekkür etmek adına, ENCITS Bursa Uludağ Üniversitesi proje koordinatörü Prof. Dr. Zübeyde Sinem Genç, üniversitenin plaketini sundu.

Haber Tarihi : [12-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [645]