Haber

28.04.2017 10:51:30

Muhasebe ve Vergi Uygulamalari Bölüm Baskanligi'nca TÜRKÜN HOLDING Firma Ziyareti Gerçeklestirilmistir

ISYERI  EGITIMI   KAPSAMINDA   TÜRKÜN  HOLDINGE   ZIYARET

25.04.2017   Sali  günü  Yüksekokulumuz  Muhasebe ve Vergi Uygulamalari  Bölüm Baskanliginca  düzenlenen  Bursa’da   TÜRKÜN  Holdinge   Firma   ziyareti  gerçeklestirilmistir.

Ögr.Gör.Zekerya ÇIFTÇI  ile   Ögr.Gör.Adem YILDIRIM’in  ortaklasa  düzenledigi etkinlikte  ;  Isyeri  Egitimi  II  dersi   kapsaminda 2.sinif bölüm ögrencilerine  U.Ü.  ve Bursa  SMMM  Odasi  Protokolü  kapsaminda   ;   TÜRKÜN  Holding  Firma   ziyareti  yapilmis olup ; Muhasebe ve Vergi Uygulamalari Programi  ögrencilerimize  “ Muhasebe departmaninin Organizasyon içerisindeki   yeri  ve  önemini  hissettirmeyi  yaratmak”   konusunda  Üretim yapilan  isyerlerinde   bilgi , beceri  ve  görgülerini  artirmak  , yerinde  üretim , tasarim , satis ve pazarlama   ile  muhasebe   organizasyonlarinin   ne sekilde  saglandigini   göstermek  konusunda  fikir sahibi  olmalari  amaçlanmistir. Ve  üretim , tasarim ve pazarlama   ile  muhasebe   departmanlari  Holding  bünyesindeki  yetkililerce  gezdirilerek yerinde  görülmüstür.

Insan Kaynaklari Müdürü  Ilhan TOPTAS , Insan kaynaginin çok önemli oldugunu  ögrencilerimizin her alanda kendilerini gelistirmeleri gerektigine vurgu yapmistir. TÜRKÜN  Holding  Kalite Güvence Müdürü  Endüstri Mühendisi  Sayin Emel Alp OGUZ  ise üretim yapilan degisik birimleri gezdirerek   ; geçmisten  günümüze    üretim yapilan  isletmelerdeki     degisik  bir çok  departmanin  birbirleriyle  olan baglantilarinin  önemine  deginerek ,  Muhasebe  bilgisinin   üretimin  her asamasina etkisinin  olabilecegini  ifade  ederek  ögrencilerimize  aldiklari  egitimin  çok önemli oldugunu vurgulamistir. Mali ve Idari Isler Koordinatörü  SMMM  Sefer GEZER   tarafindan ögrencilerimize  sunumlar yapilarak ;    üretilen her seyin bir maliyetinin  oldugunu  bunun  dogru hesaplanmasi gerektigini  bu   hesaplama  islemini de  Muhasebe  islemlerini yapan meslek mensuplari tarafindan dogru yapilmasi gerektigini  vurgulayarak ,   ögrencilerimizin  motivasyonlarini  en üst seviyede  tutmalari gerektigini aktarmistir.

Ögrencilerimiz  ile  Bölüm ve Program Baskani Ögr.Gör.Zekerya ÇIFTÇI   ve  Ögr.Gör. Adem YILDIRIM   tarafindan  TÜRKÜN Holding yetkililerine     sorular  yöneltilmis  olup  ögrencilerimizin bilgilendirilmesi  saglanmistir. Ve  Firma  ziyareti  sonunda  tüm yetkililere  misafirperverlikleri , ögrencilerimize önemlisiniz duygusunu yasattiklari ve muhasebenin yön verici  yönü konusunda  ögrencilerimizde  farkindalik olusturmalari nedeniyle  ögrencilerimiz ve Okulumuz  adina   emegi geçen  herkese tesekkür edilerek   ziyaret  sonlandirilmistir. 



Bilgi

Okunma Sayısı: 1543
Eklenme Tarihi: 28.04.2017 10:51:30
Güncelleme Tarihi: -

Paylaş