Zorunlu Staj

T.C.
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022–2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YÜKSEKOKULUMUZ PROGRAMLARI
ÖĞRENCİLERİNİN ZORUNLU YAZ STAJI BAŞVURULARI
STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

1- FR 1.2.3_01 Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu ( 3 Adet )

2- FR 1.2.3_02 Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ( 3 Adet )

3- FR 1.2.3_08 Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu ( 1 Adet )

- Staj yapacağı işyerinden ücret alacaklar (FR 1.2.3-08 Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu’nu) işyerlerine onaylatarak ve maaş banka  dekontunun aslı ve dekont da (staj ücreti ibaresi) olacak şekilde, staj bitim tarihinden sonra tarafımıza elden teslim edilecektir.

4- SGK Kurumu veya E-DEVLET üzerinden alınacak MÜSTEHAKLIK BELGESİ,

evraklarının imza onayları ve bilgi beyanlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayarak staj yapacakları tarihten en az  10 gün önce Yüksekokulumuz SGK biriminde olacak şekilde posta veya elden (arkadaş vb.)  teslim etmeleri gerekmektedir. E-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

- İŞ KAZASI RAPORLARI VE HASTALIK RAPORLARI AYNI GÜN İÇERİSİNDE TARAFIMIZA BİLDİRİLMESİ,AYRICA; SAĞLIK VE İŞ KAZASI RAPORLARI İLE SGK İŞLEMLERİNE AİT DİLEKÇELER  imyosgk@uludag.edu.tr  adresine gönderilmelidir.

- İletişim bilgileri özellikle cep tel. kişiye ait olan numaraları doğru  bir  şekilde evraklarda beyan edilmelidir. Aksi durumda kaynaklanacak olan olumsuz durumlardan öğrenci sorumlu olacaktır. 

- Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır. 

- İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır. 

NOT: Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu Ve Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi Formlarını https://unikys.uludag.edu.tr/tr/document_categories Linkini tıkladıktan sonra doküman  kısmına Uygulamalı Eğitim yazarak arama yapılması gerekmektedir. İstenen evraklar liste halinde ekrana gelmektedir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [26-May-2021 11:23]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-May-2023 11:08]

İçerik Görüntüleme : [17.965]