2021 Mezuniyet Töreni
 2021 Mezuniyet Töreni

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, Yüksekokul öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreni 29 Haziran 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz bölümlerinin her biri kendi oturumları ile mezuniyet toplantılarını düzenledi. Mezuniyet toplantılarında öncelikle ilgili programların başkanları açılış konuşmalarını yaptı ve ardından Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN’ın konuşmaları katılımcılarla paylaşıldı.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN konuşmasında öğrencilerimize yönelik; hayattaki en önemli hususun eğitim ve deneyim olduğunu, mezuniyet sonrası kendi alanları ve ilgi alanları ile ilgili eğitimler almalarını ve bu konuda deneyim kazanmaları noktasının önemini vurguladı. Aynı şekilde programa katılan velilere yönelik; ürettiği sosyal ve ekonomik fayda ile Türkiye’nin en önemli üniversitelerinin birinden mezun olduklarını ve bu katma değerin onların geleceğini şekillendirmede kilit rol oynadığını önemle ifade etmiştir. Son olarak okulumuz çok değerli akademisyenlerine hitaben; sizleri yürekten tebrik ediyorum, bu gurur sizlerin, bu mutluluğun kaynağı sizin emekleriniz ve fedakârlıklarınızın eseri. Onlara karşı gösterdiğiniz ilgi ve sektöre uyum sağlayan eğitim anlayışınız ile öğrencilerimizi sadece sektöre değil sosyal bir hayata da hazırladığınız için teşekkür ederim diyerek mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diledi.

Program mezun öğrencilerden dereceye girenlerin tebrik edilmesiyle sona erdi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Tem-2021]

Haber Görüntüleme : [1.953]