ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Fakültemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle bayramlaşma programı yapıldı. İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde kılınan kurban bayram namazının ardından Fethiye Mezarlığında metfun öğrenci ve öğretim elemanlarımızın kabirleri ziyaret edildi, ruhlarına Kur’an okundu, dualar edildi. Programa uluslararası öğrenciler, öğretim üyeleri, Bursa İlahiyat Vakfı gönüllüleri ve diğer fakültelerden öğrenciler katıldı. Programı Bursa Milletvekilimiz ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Sayın Hakan Çavuşoğlu da teşrif etti. Yapılan kahvaltının ardından fakülte bahçesinde kamelya altında yapılan “kurban, gurbet-kurbet uzaklık-yakınlık, ittihad” kavramları çerçevesinde yapılan hoş sohbetle devam etti.

Haber Tarihi : [09-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : [1.240]