İletişim

ADRES:

Bursa Uludağ Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Görükle Kampüsü 16059 Nilüfer
Bursa/ Türkiye

 

Telefon: +90 0224 294 10 22
Email: iktisatsek@uludag.edu.tr
URL:
http://uludag.edu.tr/iktisat

 

Fakültemize Nasıl Gelinir?

Fakültemiz, Kent Merkezine 20 km. uzaklıkta İzmir Yolu üzerinde Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içerisindedir. Ulaşım, raylı sistem, belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle sağlanmaktadır. Diğer kentlerden gelen öğrencilerimiz Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinden kalkan 93 ve 43/H numaralı belediye otobüsleriyle Fakültemize ulaşabilir. İzmir tarafından gelen öğrencilerimiz ise gün içinde Minteks Tekstil durağında inerek otobüs firmalarının servisleriyle üniversitemize ulaştırılmaktadır.

Üniversitemizin girişinde Güvenlik noktasından yol ikiye ayrılmaktadır. Sol taraftaki yoldan Rektörlük ve Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne gidilir. Fakültemize gelmek için yolu direkt olarak takip etmek gerekmektedir. Yaklaşık 500 metre ilerideki döner kavşak önünden sağa yola girilince fakültemizin binaları görülmektedir.

Şehir içi ulaşım açısından ise Bursa’nın çeşitli semtlerinden kampüsümüze Bursa Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, özel halk otobüsleri ve minibüslerle ulaşılabilmektedir. Bursa’nın bütün bölgelerinden kampüse ulaşım ağını görmek için tıklayınız.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Eyl-2022 08:07]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Eyl-2023 15:21]

İçerik Görüntüleme : [1.282]