KEP ATMA TÖRENİ
 KEP ATMA TÖRENİ

Fakültemiz 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılı Mezunlarına…

Sevgili mezunlarımız,

Bildiğiniz üzere 2019-2020 ve 2020-2021 akademik yıllarında salgın sebebiyle mezuniyet törenlerimizi online gerçekleştirebildik. Online mezuniyet töreninde öğrencilerimizi tebrik etme imkânımız olsa da, onların mezuniyet sevinçlerinin yarım kaldığının farkındaydık. Bu sevinci hep birlikte yaşamak ve sizleri geleceğe gururla uğurlamak için hepinizi 28 Eylül’de kampüse kep atma törenimize bekliyoruz.

Kep atma törenini salgın tedbirleri çerçevesinde planlayabilmek için törene katılacak tüm öğrencilerin en geç 20 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıdaki formu doldurması gerekmektedir.

https://forms.gle/NjpcAwUFR7dzqE689

Katılım formunu doldurmayan mezunlar tören alanına giremeyecektir.

Öğrencilerin katılım formunda beyan ettikleri HES kodları üzerinden kontrolleri yapılacak ve tören günü riskli/temaslı grupta olan öğrenciler tören alanına alınmayacaktır.

Törene katılacak tüm öğrencilerin iki doz aşılarının olması ya da son 48 saat içinde alınmış PCR negatif sonuçlarının bulunması gerekmektedir.

Kep atma törenine öğrenciyle birlikte en fazla iki misafir kabul edilecektir. Törene katılacak tüm misafirlerin iki doz aşılarının olması ya da son 48 saat içinde alınmış PCR negatif sonuçlarının bulunması gerekmektedir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [10.049]