TÜRK HUKUK ENSTiTÜSÜ BURSA ŞUBESİNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Türk Hukuk Enstitüsü Bursa Şubesi Başkanı Av. Ahmet Doğu ile şube yönetim kurulu üyelerinden Fakültemize ziyaret: Dekan Prof. Dr. Halit Aker’e başarı dileklerinde bulunan Av. Ahmet Doğu ve beraberindeki heyet, Türk Hukuk Enstitüsü'nün tarihi ve faaliyetleri ile Bursa Şubesinin Fakültemiz öğrencilerine yönelik  gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Görüşmede hukuk eğitiminde uygulamanın önemi, etkinliklerin öğrencilerin akademik ve mesleki profiline katkısı ile yıl içinde yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretten dolayı Av. Doğu'ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Prof. Dr. Aker, faaliyetlerin artarak devam etmesi temennilerini iletti. Toplantı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Haber Tarihi : [31-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [924]