Bölümümüz Akademisyenlerine Uluslararası Ödül

Fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Yasemin Karacan’ın, Prof. Dr. Hicran Yıldız ve BUÜ Hastanesi'nde görev yapan Uzm. Hemş. Burçin Demircioğlu ve Prof. Dr. Rıdvan Ali ile birlikte yürüttüğü proje, Onkoloji ve Kanser Araştırmaları Araştırma Ödülleri (Research Awards on Oncology and Cancer Research) Jürisi tarafından “En İyi Araştırma Ödülüne” (Best Researcher Award) layık görüldü.

BUÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve BUÜ Hastanesi iş birliğinde sürdürülen “Evaluation of Sexual Dysfunction in Patients with Hematological Malignancies” isimli çalışma kapsamında Dr. Yasemin Karacan, International Research Awards on Oncology and Cancer Research tarafından “Best Researcher Award” ödülünü almaya hak kazandı. Ödül töreninin 12-14 Aralık 2022 tarihleri arasında Dubai’de yapılacağı duyuruldu.

Haber Tarihi : [06-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : [1.252]