Öğrencilerimizin 17. Uludağ Pediatri Hemşireliği Kış Kongresine Katılımı
 Öğrencilerimizin 17. Uludağ Pediatri Hemşireliği Kış Kongresine Katılımı

16 Mart 2022 tarihinde Grand Yazıcı Otel’de düzenlenen 17. Uludağ Pediatri Hemşireliği Kış Kongresi’ne “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği" dersinin intörn öğrencileri katılmıştır. Kongrede yer alan Hemşirelik oturumunda “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği" alanında 2 hemşirelik oturumu yer almıştır. Fakültemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Semra SÜRENLER, Arş. Gör. Dr. Ayla İrem AYDIN, Arş. Gör. Meryem ATAK, Arş. Gör. Gülay ÖZTAŞ kongreye katılımcı olarak; Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ise konuşmacı olarak kongrede görev almıştır.

Kongrede 2012-2014 yillarında fakültemizin öğrenci temsilciliğini yapmış olan uzman hemşire Arife Albayrak’ın Danışman hocası Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu ile birlikte yürüttükleri yüksek lisans tez çalışması poster birincilik ödülünü almıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Kongreye katılan öğrencilerimiz bilimsel etkinliklerin yanı sıra sosyal programda da yer almış Uludağ’ın doğal güzelliklerinin tadına varmış ve hoşça vakit geçirmiştir. Kongre katılımımızı destekleyen kongre sekreterliğine ve düzenleme kuruluna teşekkür ederiz.

Kongre Programı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.276]