BUÜ’lü akademisyenlerin Erasmus+ KA201 projesine Türkiye Ulusal Ajansı’ndan destek

 

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Uludağ Üniversitesi paydaşlığında başvurulan “Erken Çocukluk Döneminde Sosyal ve Duygusal Beceri Gelişimi” adlı  Erasmus+ KA201 projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

İrlanda, İtalya, Macaristan, Litvanya ve Türkiye olmak üzere 5 ülke ile gerçekleştirilecek proje toplam 24 ay sürecek. Türkiye Kalkınma Ajansı, projeye toplam 124.492,00 Euro hibe desteği sağlayacak. Bursa Uludağ Üniversitesi’nin projeye hibesi ise 16,953,000 Euro olacak.

Projenin Üniversite koordinatörlüğünü BUÜ Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Nuray Koç yürütecek. Proje ekibinde Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden Prof. Dr. Figen Akça ve Temel Eğitim Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Şehnaz Sungurtekin yer alacak.

Proje kapsamında erken çocukluk dönemindeki çocukların sosyal ve duygusal beceri gelişimlerini destekleyecek, okul yaşantılarını kolaylaştıracak bir okul ortamını sağlamaya yönelik okul, aile ve öğretmenler için bir rehber programı oluşturulması hedefleniyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eki-2020]

Haber Görüntüleme : 2.859 - 0