BUÜ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEKİ ACHOPINT, ERASMUS GÜNLERİ 2020 ETKİNLİKLERİNDE

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) koordinatörlüğünde yürütülen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy’un yürütücülüğünü üstlendiği, KA203 Yüksek Öğrenim İçin Stratejik Ortaklıklar  “Academic Hospitality for International Students in Higher Education:  Building Guidelines for Academic and Non-Academic Staff (AcHopInt)” projesi kapsamında, 15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde tüm Avrupa'da yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanan Erasmus Günleri 2020 (Erasmus Days 2020) için bir kısa digital film hazırlandı.

AcHopInt, Erasmus Günleri 2020 etkinliklerine projeyi tanıtıcı film ile katılım sağlıyor.

Filmi izlemek için tıklayınız

Haber Tarihi : [15-Eki-2020]