Kalite ve İnovasyon eğitimlerinde ilk aşama tamamlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), yeni eğitim öğretim döneminde kalite ve inovasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. BUÜ Kalite Koordinatörlüğü ve Eğitim Fakültesi işbirliğinde düzenlenen Eğitimde İnovasyon ve Etkileşim eğitim programının ilkine katılarak başarıyla tamamlayan 67 akademisyene sertifikaları verildi.

Programın kapanış töreninde hazır bulunan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni ile birlikte akademisyenlere sertifikalarını dağıttı. Bir akademisyen için eğitim sürecinin her zaman devam edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Üniversite yönetimi olarak daha iyisine ulaşabilmek adına her zaman çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni de programın ilk kısmının son derece başarılı olduğuna işaret ederek, tüm katılımcıları tebrik etti. Çepni, yeni dönem etkinliklerinin de BUÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülmeye devam edeceğini kaydetti.

TÜM AKADEMİSYENLER KATILACAK

Eğitimde İnovasyon ve Etkileşim Programı adı altında başlatılan etkinliklere Bursa Uludağ Üniversitesi’nde görev yapan tüm akademisyenlerin katılması hedefleniyor. Toplam 24 saat süren eğitimlerde özellikle genç akademisyenlerin kendilerini daha da geliştirmeleri amaçlanıyor. Düzenli olarak her ay gerçekleştirilecek eğitimlere kademeli olarak tüm akademisyenlerin katılması için programlamalar yapılıyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : 1.883 - 0