"SIEC FABIAN" BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE

 

2017 yılında 7. Yaşlı Atlar Türkiye Şampiyonası’nda koşmuş ve 135 cm yükseklikte yarışmalar tamamlamış olan SIEC Fabian, Bursa Uludağ Üniversitesi’ne hediye edildi.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Yönetimi tarafından yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu at  Mennan Pasinli Atçılık MYO uygulama atları kadrosuna katıldı. KCC Engel Atlama Yarışmaları ve Mazda Jinba Ittai Kupası 2018 Binicilik Yarışmaları’nda 125 cm bareminde birincilikleri olan SIEC FABIAN isimli at,  Mennan Pasinli Atçılık MYO öğrencilerinin binicilik, at terbiyesi ve ahır bakımı  uygulama derslerinde kullanılacak.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdürü, Prof. Dr. Türel Özkul, daha önce S Uluslararası Binicilik Merkezi (SIEC) bünyesinde bulunan atın okulun ahır kadrosuna tahsis edilmesiyle öğrencilerin uygulama derslerinin daha nitelikli işlenebilmesi adına mutluluk duyduklarını belirtti.

Eğitim hedefleri çerçevesinde önem verilen nitelikli at kadrosunun şekillenmesinde yardımcı olan at sahiplerine  teşekkürlerini ileten  Okul Müdürü Prof. Dr. Türel Özkul, ayrıca Mennan Pasinli Atçılık MYO öğrencilerinin staj ve iş yeri eğitimi dersleri, yurtdışı eğitim ortaklıkları ve lojistik destekler konusunda SIEC yönetimi ile işbirliği görüşmelerinin devam edeceğine söyledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : 2.412 - 0