BUÜ’de sosyal mesafeli bayramlaşma

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) bayramlaşma geleneği devam ediyor. Akademik ve idari personelin yoğun ilgi gösterdiği törende Üniversite üst yönetimi tüm personelle sosyal mesafe kuralına riayet ederek bayramlaştı.

 

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi önünde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Genel Sekreter Osman Dikmen hazır bulundu.

Tören öncesinde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, birlik ve beraberlik ile daha yaşanılır, daha sağlıklı bir dünya meydana getirmenin mümkün olduğunun altını çizdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde akademik ve idari personelimizle birlikte Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Kurban teslimiyet demek, yakınlaşmak demek. Cenab-ı Hak’tan sağlık ve afiyet üzere nice bayramlara erişmemizi niyaz ediyorum. Dünya bir virüs belasıyla uğraşıyor. Kaybettiğimiz dostlarımız oldu, hastalığa yakalanıp iyileşen dostlarımız oldu. Kaybettiklerimize Rabbimden rahmet diliyorum, yakınlarına tekraren başsağlığı diliyorum. Bu sene bayramlaşmamızı sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek yapıyoruz. İnşallah bir an önce bu beladan kurtulmayı Rabbim bizlere nasip eder. Hepinizin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erişmenizi niyaz ediyorum” dedi.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : 2.806 - 0