Orhaneli MYO’dan belediye personeline kişisel gelişim eğitimi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhaneli Meslek Yüksek Okulu, ilçede başlattığı ‘Kişisel Gelişim Eğitimleri’ projesi kapsamında ilk eğitimini Orhaneli Belediyesi personeline verildi.

Taşmektep’te düzenlenen eğitime Orhaneli Belediyesi’nin personelinin yanı sıra Meslek Yüksekokulu personeli de ilgi gösterdi. BUÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Ercan tarafından gerçekleştirilen ilk eğitimin konusu "Yazışma Kuralları ve İmla Eğitimi’ oldu.

Etkinlik sonunda MYO Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın tarafından Doç. Dr. Özlem Ercan’a teşekkür belgesi takdim edildi. Okul Müdürü Taşkın, programın ilerleyen günlerde farklı konularla devam edeceğinin bilgisini verdi.

Haber Tarihi : [19-Eyl-2019]