SÜRDÜRÜLEBİLİR KAMPÜS GÖNÜLLÜLERİNİ ARIYOR

Sürdürülebilir kampüs projesinin temel amacı, sürdürülebilir kalkınma anlayışı içinde kendini sürdürebilen, çevresel, sosyal ve ekonomik kalkınma amaçlarını aynı anda sağlayabilen ve bu hedefe giderken topluma liderlik edebilen bir üniversite olmak için gereken adımları atmaktır.

 

Üniversitemiz, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını temel alarak iç ve dış paydaşların görüşleri ve çabalarıyla sürdürülebilirlik çalışmaları yürütmeye çalışmaktadır. Üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrencileri, yerel, ulusal ve uluslararası dış paydaşları arasında doğan ve doğacak olan sinerji, bu çabaların canlı kalmasını ve gelişmesini sağlayacaktır. Bu sayede üniversite bünyesindeki tüm çalışmalar sürdürülebilirlik kültürüyle şekillenecektir.

 

Bugüne kadar kampüste farklı birimler tarafından yapılmış olan sürdürülebilir kalkınma faaliyetlerine yenilerini eklemek için bir araya gelmekte fayda görüyoruz.

 

Bu amaçla 17 sürdürülebilir kalkınma amacı doğrultusunda projeler üretmek ve bizzat çalışmak isteyen gönüllü kampüs personeliyle 20 Haziran 2022 tarihinde saat 10.00’da Rektörlük A salonunda bir toplantı yaparak planlama yapacağız.

Sizleri de bekliyoruz.

 

BUÜ Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörlüğü

 

https://uludag.edu.tr/surdurulebilirlik

sustainability@uludag.edu.tr

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : 1.803 - 1