BUÜ’nün ortak olduğu projeye Türk Ulusal Ajansı’ndan destek

Erasmus+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Dijital Eğitime Hazırlık için Ortaklıklar (KA226-HE) kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı “A Digital Learning Platform For Generation Z: Passport To IFRS” projesi, Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer görüldü.

Proje ekibinde BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy, Doç. Dr. Yasemin Ertan, Doç. Dr. Elif Yücel ve Dr. Tuba Bora Kılınçarslan görev alıyor.

İstanbul Üniversitesi’nin koordinatörlüğünü yürüttüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi, Unıverzıtet Majka Tereza Vo Skopje (Makedonya), D. A. Tsenov Academy Of Economics (Bulgaristan), Vytauto Dıdzıojo Unıversıtetas (Litvanya) ve Academıa De Studıı Economıce Dın Bucurestı’nin (Romanya) ortak olduğu proje kapsamında, uluslararası finansal raporlama standartlarının dijital eğitimi için kapsamlı bir platform oluşturulacak.

Haber Tarihi : [23-Şub-2021]