Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Karma Sergisi Açıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde 22.03.2022 tarihinde Resim Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Gülser Aktan, Doç. Nuri Yavuz, Doç. Tolga Şenol, Araş. Gör. Barış Gençler ile Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hatice Aksu, Öğr. Gör. Ebru Karahan Dalbaş, Öğr. Gör. Şennur Atalay Varol ve Öğr. Gör. Münevver Gürevin’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmalarını Doç. Gülser Aktan ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Aksu’nun yaptığı sergide tuval üzerine akrilik boya, lavi, kolaj ve foreks üzerine foreks teknikleriyle üretilmiş resim ile ebru, tarama, tonlama, noktalama teknikleriyle üretilmiş tezhip, minyatür ve ebrunun yer aldığı toplam 33 eser sergilenmiştir. Geniş bir yelpazeye yayılmış ifade biçimiyle zengin içeriğe sahip eserlerden oluşan sergi 22 Mart 01 Nisan 2022 tarihleri arasında ziyaret edilmiştir.

Haber Tarihi : [17-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.664]