DOÇ. DR. MİNE ARTU MUTLUGÜN’ÜN YENİ TİYATRO OYUNU İZLEYİCİLERLE BULUŞTU
 DOÇ. DR. MİNE ARTU MUTLUGÜN’ÜN YENİ TİYATRO OYUNU İZLEYİCİLERLE BULUŞTU

Metnini Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ün yazdığı, Tarık PABUÇÇUOĞLU ve Şahnaz ÇAKIRALP'in oynadıkları, Tiyatro Yeditepe yapımcılığında sahnelenen BANA BUNU YAPMA adlı tiyatro oyununun prömiyeri 7 Mart 2024 tarihinde KOZZY Kültür Merkezi Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Tarık PABUÇÇUOĞLU’nun 15 yıl sonra özel tiyatroya geri döndüğü ve Şahnaz ÇAKIRALP ile sahneyi paylaştığı oyun; kadın ve erkeğin hayata karşı duruşundaki temel farklılıkları mizahi bir açıdan ele alırken görmek, duymak ve bilmek istemediklerimizi, reddettiğimiz kimi gerçeklikleri, hayatımızı biçimleyen seçimlerimizi ve çoğu zaman da ödediğimiz bedelleri bir kahkaha tufanı içerisinde sunuyor. Evli bir çiftin günlük, küçük ve sıradan gibi görünen hikayesi gittikçe trajikomik bir kaosa dönüşüyor.

Metinlerini yine Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ÜN yazdığı; Nurseli İDİZ, Nergis KUMBASAR ve Kimya Gökçe AYTAÇ’ın oynadıkları ETEKLER VE PANTOLONLAR ile Necmi YAPICI ve Nihan DURUKAN YAPICI’nın oynadıkları BENİMLE DELİRİR MİSİN? adlı komedi oyunları ise seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [210]