BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'İNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

BUÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 5 Mart 2024 Salı günü "Bahçeşehir Koleji"nin Bademli yerleşkesinde eğitim-öğretim gören Robotik Kulübü öğrencilerini ağırladı.

"First Lego League Explore Festivali"ne "sanat ve teknoloji" teması ile katılacak öğrencilerle "sanat"a dair güzel bir söyleşi gerçekleştirildi. Ardından Fakültemizi gezip Sahne Sanatları Bölümünün atölyelerini ziyaret eden öğrencilere sanatsal etkinliklerimiz hakkında bilgi verildi. Görüşmede öğrenciler ve sorumlu öğretmenlere Dekan Prof. Ali Sait LİMAN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pelin ELCİK YORGANCIOĞLU ve Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tülay YILDIZ AKGÜL eşlik etti. Misafilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, katılacakları yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Haber Tarihi : [06-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [185]