LİSELERARASI KISA OYUN VE ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSELERARASI KISA OYUN VE ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen “Liselerarası Kısa Oyun ve Öykü Yarışması” Ödül töreni 16.05.2003 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Prof.Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Kısa Oyun” ve “Öykü” Kategorisi olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada Prof.Dr. Kelime ERDAL, Doç.Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN, Dr. Öğretim Üyesi Tülay YILDIZ AKGÜL ve Dr. Öğretim Üyesi Banu ÇAKMAK DUMAN jüri üyesi olarak yer görev aldı. İlgili kategorilerin birincilerine Ipad ödülü verilirken, yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilere BKM’den 2000 ve 1000 TL’lik alışveriş çekinin yanısıra Bursa Şehiriçi bir yıllık ulaşım kartı ödülleri takdim edildi. Ödüller Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi YILDIZ, Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Türkçe Eğitimi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Kelime ERDAL ve Bursa Uludağ Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ayhan HELVACI tarafından verildi.

KISA OYUN KATEGORİSİ KAZANANLAR :

1.LİK ÖDÜLÜ-ESMA CENNET ÖZLER
2.LİK ÖDÜLÜ-NAZAR KÜRDÜ
3.LÜK ÖDÜLÜ- EMİRHAN FURKAN ÖZKOSTAK
MANSİYON- FATMAGÜL HİLAL POLAT

ÖYKÜ KATEGORİSİ KAZANANLAR :

1.LİK ÖDÜLÜ-DUYGU HATİPOĞLU
2.LİK ÖDÜLÜ-ZARİFE ÖYKÜ ARSLAN