B.U.Ü ÖĞRETİM ÜYESİ TRT RADYO HABER’E KONUK OLDU

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü öğretim üyesi, Drama Yazarlığı ve Dramaturji Anasanat Dalı başkanı Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN  TRT  İstanbul Radyosu tarafından Rukiye Aydın Kanbur,Cansın Güven ve Ayşegül Atiktürk yapımcılığında hazırlanan ve her gün saat 17.05’de TRT Radyo HABER kanalında yayınlanan 'Kültür Yolu' programının 04.01.2023 tarihli yayınına konuk oldu.

Tiyatro oyun yazarlığı üzerine gerçekleştirilen söyleşide Doç.Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN sezonda sahnelenen “Benimle Delirir misin?”, “Etekler ve Pantolonlar”, “Vasati Dört Kişi” adlı tiyatro oyunları ve Ocak ayı içerisinde sahnelenecek olan ve provaları süren, usta sanatçılar Nurseli İdiz ve Ferdi Akarnur’un oynayacağı yeni tiyatro oyunu” Mazi kalbimde Hatadır” hakkında da bilgi verdi. TRT Ankara Televizyonu için metin yazarlığını gerçekleştirdiği belgeseller hakkında da bilgi paylaşan Doç.Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN, Bursa Uludağ Üniversitesi Sahne Sanatları ve Drama Yazarlığı ve Dramaturji Bölümünün çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Haber Tarihi : [06-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.136]