BASE 2023 Başvuruları Başladı !!!

Sayın Sezin Türkkaya,

Öncelikle bugüne kadar yeni nesil sanatçıların yetişmesinden dolayı verdiğiniz katkı ve çabalar için çok teşekkür etmek isteriz.

8. yılına giren BASE'in 2023 sergisi için başvurularımız www.base.ist üzerinden başladı ve 25 Haziran'da sona erecek.
1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 yılı tarihleri arasında mezun olacak son sınıf öğrencilerinizden başvuru almayı diliyor, onlara başvuru sürecini duyurmak için desteklerinizi rica ediyoruz.

BASE, her yıl tüm Türkiye'den üniversitelerin katılımıyla yeni mezunların çalışmalarını sanat dünyası ve sanatseverlerle buluşturmayı; sanat üretimlerine devam etmeleri konusunda teşvik ederek yaratıcılık ve kültür sanat alanına yeni yetenekleri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Son 7 yıl içerisinde yaklaşık 700 yeni mezun genç sanatçı adayını 100.000’e yakın ziyaretçi ile buluşturan BASE,  sanatçılar, küratörler, müzeler, galeriler, koleksiyonerler, akademisyenler, mimarlar, yaratıcı sektör çalışanları ve çok sayıda sanatsever tarafından ziyaret edilmektedir.

BASE'in yanı sıra Kampüste Dijital Sanat, Kolekta gibi projelerle de kültür sanat hayatımıza katkıda bulunmaya devam etmektedir.

Bu yılki seçici kurulumuzda  Ahmet Doğu İpek, Derya Yücel, Ebru Nalan Sülün, Erkan Özgün, Erol Tabanca, Günnur Özsoy, Mehtap Baydu, Misal Adnan Yıldız, Neriman Polat, Ömer Özyürek, Selen Sarıoğlu Süloş, Tayfun Erdoğmuş, Volkan Aslan, Yasemin Özcan yer aliyor. Serginin kürasyonunu ise Derya Yücel üstlenecek.

Başvuru kabul edilen bölümler; resim, geleneksel türk sanatları, heykel, fotoğraf, video, çizgi film-animasyon, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı, resim-iş,seramik ve cam, görsel sanatlar, sanat tasarımı, tekstil ve mimarlik. (Tekstilde  moda tasarımı/hazır giyim tasarımına yönelik başvurular değerlendirilmeye alınmayacak, tekstil malzemelerini yapıtlarında sanatsal ifade aracı olarak kullanan çalışmalar degerlendirilmeye alınacaktır. Mimarlıkta ise mimarlik projeleri değil, sanatsal ifadesi olan çalışmalar değerlendirilme kapsamındadır)

1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 yılı tarihleri arasında mezun olacak son sınıf öğrencilerinizden başvuru almayı diliyor, onlara başvuru sürecini duyurmak için desteklerinizi rica ediyoruz. Derslerini tamamlayan ancak mezuniyetleri Ocak 2022’ye sarkabilecek öğrencilerin de başvurularını değerlendirmeye alacağız. 

Ekte duyuru görsellerini bulabilirsiniz. Tüm bilgileri websitemiz www.base.ist adresinden veya base.ist intagram hesabımızdan takip edebilirsiniz . Youtube kanalımız BASE İstanbul’da da geçmiş yılların videolarını ve bazı TV haberlerimizi bulabilirsiniz.

Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

BASE ekibi
www.base.ist
Instagram: base.ist

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-May-2023 07:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-May-2023 07:18]

Duyuru Görüntüleme : [537]