Eğitim Sertifikası Takdim Töreni

YalınSoft ile Devam Eden Protokolümüz Kapsamında Verilen ERP Eğitiminin Sertifika Töreni

YalınSoft firması ile okulumuzun on beş yıla yakın bir süredir devam eden bir işbirliği protokolü mevcuttur. Bu protokol kapsamında öğrencilerimize firmanın ERP yazılımının temel eğitimi verilmekte ve gerek yazılım geliştirme süreçleri, gerekse yazılımların iş süreçlerine uygulanması hakkında uygulamalı örnekler yapılmakta, işyeri eğitimi ve staj çalışmalarında destek sağlanmaktadır. Gerek değerli ve tecrübeli konukların katılımı, gerek yerinde inceleme ile öğrencilerin kazanımları olabildiğince yüksek tutulmaktadır. Protokol çerçevesinde 14 hafta devam eden eğitimler sonunda düzenlenen törenle öğrencilerimize başarı sertifikalarını; Yalınsoft’tan protokolün işleyişinde rol alan Suna Mert ile Yüksekokulumuzdan eğitimi gerçekleştiren Öğr. Gör. Rukiye TOPUZ tarafından takdim edilmiştir.

Başlangıcından beri öğrencilerimizin eğitiminde desteğini esirgemeyen YalınSoft ekibine ve yapılan çalışmalara canı gönülden katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [30-May-2023]

Haber Görüntüleme : [709]