Online Eğitimde de Aynen Devam: Kırayteks Teknik Gezisi
 Online Eğitimde de Aynen Devam: Kırayteks Teknik Gezisi

     YalınSoft firması ile okulumuzun on beş yıla yakın bir süredir devam eden bir işbirliği protokolü mevcuttur. Bu protokol kapsamında öğrencilerimize firmanın ERP yazılımının temel eğitimi verilmekte ve gerek yazılım geliştirme süreçleri, gerekse yazılımların iş süreçlerine uygulanması hakkında uygulamalı örnekler yapılmakta, işyeri eğitimi ve staj çalışmalarında destek sağlanmaktadır. Gerek değerli ve tecrübeli konukların katılımı, gerek yerinde inceleme ile öğrencilerin kazanımları olabildiğince yüksek tutulmaktadır. 14 hafta boyunca devam eden bu kapsamlı eğitim programında ‘yerinde öğrenme’ etabı kapsamında, teknik gezimiz online eğitim sürecinde de başarıyla gerçekleştirildi.

     Öğrencilerimizin bu öğrendikleri ERP yazılımının, iş hayatında uygulamasını görmek üzere KırayTeks firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. Gezide, öncelikle sayın Uğur SALMAŞUR tarafından bir yazılımcı olarak iş hayatında alabilecekleri görevler ve fırsatlar hakkında bilgiler verilmiştir. Daha sonra YalınSoft’un ERP yazılımının KırayTeks içerisinde nerelerde ve ne şekilde kullanıldığı yerinde incelenmiştir. Ayrıca YalınSoft’un yazılımı ile paralel çalışan diğer yazılım ve donanım alt yapısı hakkında bilgiler alınmıştır. Kullanılan ağ sistemleri ve sunucular hakkında da yapılan konuşmanın akabinde öğrencilerimizin, gerek bilişim hakkında, gerekse genel iş hayatı hakkında soruları ve merak ettiği diğer konular hakkında yetkililer tarafından bilgiler verilmiştir.

     Gezimiz sırasında bizlere kapılarını açan, zaman ayıran ve içtenlikle öğrencilerimizle bilgilerini paylaşan, onların sorularına yanıt veren KırayTeks çalışanları Uğur SALMAŞUR ve Gökhan BOZKURT’a ve bu süreçte daima yanımızda olan ve YalınSoft ile müşterilerinin ilişkileri hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren sayın Suna Mert’e en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-May-2023]

Haber Görüntüleme : [802]