Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat ve Spor Haftası

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesinde Deniz Liman İşletmeciliği Denizcilik Topluluğu ve Hukuk Fakültesi Hukuk Topluluğu öğrencilerinin merhum Asım Kocabıyık’ın vefat 10. yıldönümü nedeni ile düzenlediği üç gün süren “Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat Haftası” etkinliklerinin ilk gününe Cumhuriyet’in Kanatlarında Bir Girişimci ‘ASIM BEY’ sunumu, açılış konuşmaları ve daha sonra Hibrit ve Elektrikli Araçlar ve Girişimcilik oturmunu Nihal Sağlam, Gökhan Gökçeli, Fatih Mehmet Navgasın ve Yarenur Türe ile gerçektirildi ardından Efdal ALTUN ile ‘Komiklasik’ gösterisini gerçekleştirildi. İkinci günün açılışını Enerji Krizi: Üretim ve Lojistik Sektörü oturumunu Deniz Bülbül ve Nuri Gökçe Güngör ile gerçekleştirildi ve ardından Konjonktürde Türkiye’nin Dış Ticareti ve E-ihracat Oturumunu Sinem Toplan ve Celal Hummatov ile gerçekleştirildi. Günün kapanışını ise Sinema Gösterimi ile yapıldı. Üçüncü gün etkinliklerinin ilki Dünyada Güncel Tarım ve Gıda Politikaları oturunu Murat Bayizit ile başlatıp ardından WEBCBS ve Güncel Haritacılık Teknolojileri oturumunu Emirhan Bekteş ile gerçekleştirildi. Son oturum olarak Sosyal Medya Siber Güvenlik ve Hukuk oturumunu Özcan Manavoğlu, Suat Köker, Engin Kara ve Melih Sanan ile tamamlandı. Oturumların kapanışını Yota Doğaçlama  Tiyatro ekibiyle etkinlikler noktalandı. Gemlik Asım Kocabıyık MYO'nun ve Gemlik Sunğipek Yerleşkesinin yapılmasında emekleri olan merhum Asım Kocabıyık’ı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Haber Tarihi : [30-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [805]