Yaz okulu Ücreti ödeyip dersi kapanan öğrencilerin para iadesi için yapması gereken işlemler

Yaz Okulunda seçtiği dersleri kapanan öğrenciler aşağıda yazan evrakları hazırlayarak yatırdıkları harçların iadesini alabileceklerdir.

*Harç iade dilekçesi doldurulacak

Harç iade dilekçesi için tıklayınız.

*Harç dekontu

*Harç ücreti ödemesi kredi kartı ile yapıldıysa kredi kartı ekstresi getirilecek ( kredi kartı kime ait ise ekstrenin üzerinde o kişinin adı soyadı yazması gerekmektedir.)

*Herhangi bir bankada kendi adınıza hesap açtırıp ( yada hesabınız varsa ) hesabın sizin adınıza olduğunu gösteren bir belge ( hesap cüzdanı örneği, hesap kartının üzerinde IBAN numarası yazıyorsa kartın örneği) ile birlikte öğrenci işleri bürosuna  elden teslim edilecektir. Mail yoluyla yapılan başvurular işleme alınmayacak ve kabul edilmeyecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Tem-2022 06:07]