Mezuniyet İşlemleri

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu, Bütünleme, 31 Madde Ek Sınav ve Azami Süre Ek Sınav sonuçlarına göre,  mezun olabilecek öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurup  gemogis@uludag.edu.tr adresine Öğrenci  mail (33.....@ogr.uludag.edu.tr) adreslerinden mail atmaları  gerekmektedir.Şahsi e posta adreslerinden gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.
           Bu İşlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

Mezuniyet Başvuru Formu

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular