Etkinlik : Mudanya Buluşmaları: Felsefe Söyleşileri

Etkinlik Bitiş Saati : 19:00

Etkinlik Açıklama :

Değerli Bilgi Sevenler;

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve Mudanya Belediyesi işbirliğinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı anısına “Türkiye ve Felsefe” tematiğinde “Mudanya Buluşmaları: Felsefe Söyleşileri” üst başlığıyla bir etkinlik düzenlemekteyiz. Her ayın 3. Cuma günü saat 17.00’de yapmayı planladığımız söyleşiler Haziran 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Tarihsel ve toplumsal koşullar ışığında felsefe faaliyetimizle ilgili dün’ümüzü doğru değerlendirebilmeye katkı sağlayabilmek ve yarın’larımızı aydınlatabilecek düşünme patikaları açabilmek amacıyla Mudanya İlçesi Tirilye Beldesi Taş Mektep’te gerçeleştirilecek olan etkinliğimizin ilk konuşmacısı Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Arslan olacaktır. Program aşağıdadır. Katılımınızı bekler, esenlikler dileriz.

Mudanya Buluşmaları: Felsefe Söyleşileri düzenleyicileri
Prof. Dr. A. Kadir Çüçen