Özbekistan Uluslararası İslam Akademisi'nde Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencilerine Yönelik Program

Merkezimizi temsilen müdür yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül, 17 Ekim 2022 tarihinde, Özbekistan Uluslararası İslam Akademisi tarafından düzenlenen ve doktora-yüksek lisans öğrencilerine yönelik uluslararası katılımlı programa iştirak etti. Kazakistan Nur-Mubarek Mısır İslam Medeniyeti Üniversitesi'nde Prof. Dr. Kaırat Zatov ve Doç. Dr. AyımjanRıskıyeva'nın da katıldığı seminerde, Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül, Uludağ Üniversitesi ve İlahiyat Fakültesi hakkında bilgi verdi ve lisansüstü öğrencilerin sorularını yanıtladı. Seminer sonunda Özbekistan Uluslararası İslam Akademisi başkanı Zahidcan İslamov tarafından sertifika verildi.

Haber Tarihi : [02-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [669]