GELEN ÖĞRENCİ 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Sonu İşlemleri (06.01.2020)

SADECE GÜZ DÖNEMİ İÇİN KABUL ALAN ÖĞRENCİLER

1. Değişim programından yararlanma süresini uzatmak ve bahar döneminde de Bursa Uludağ Üniversitesi'nde okumaya devam etmek isteyen öğrencilerin kendi Üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlükleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2. Güz dönemi sonunda ayrılacak olan öğrencilerin final ya da bütünleme sınavlarını tamamladıktan sonra;

a. Bursa Uludağ Üniversitesi Merkez Kütüphaneden İlişik Kesme Belgesi almaları ve ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşlerine teslim etmeleri ve ilişiklerini kesmeleri,

b. Geçici Öğrenci Kimlik Kartı alan öğrenciler kartlarını Öğrenci İşleri Daire başkanlığına teslim etmeleri gerekmektredir.

c. Katılım Belgesi ve Transkript Koordinatörlüğümüz tarafından Bütünleme Sınav Sonuçları girildikten sonra ilgili Üniversitelere gönderilecektir.(İsteyen öğrenciler Transkriptlerini ilgili Fakülte Öğrenci İşlerinden alabilirler.)

GÜZ + BAHAR DÖNEMİ İÇİN KABUL ALAN ÖĞRENCİLER

1. Güz dönemi sonunda değişim programından mazeretleri nedeniyle ayrılmak ve bahar döneminde öğrenim görmek üzere kendi Üniversitelerine dönmek isteyen öğrencilerin final ya da bütünleme sınavlarını tamamladıktan sonra;

c. Feragat Dilekçesi doldurarak Bursa Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

d. Katılım Belgesi ve Transkript Koordinatörlüğümüz tarafından Bütünleme Sınav Sonuçları girildikten sonra ilgili Üniversitelere gönderilecektir.(İsteyen öğrenciler Transkriptlerini ilgili Fakülte Öğrenci İşlerinden alabilirler.)

2. Güz+Bahar Dönemi için Üniversitemizde öğrenim görmek üzere kabul edilen ve Bahar dönemi öğrenimine devam edecek öğrencilerin güz dönemi sonunda yapacakları bir işlem yoktur. Bu öğrencilerin güz dönemi sonunda transkriptleri Koordinatörlüğümüz tarafından Üniversitelerine gönderilecektir. Öğrenciler sonraki duyuruları takip ederek, bahar dönemi ders kayıt işlemlerini yaptıracaklardır. (Harç ücretleri ilgili tarihlerde kendi Üniversitelerine yapılmalıdır.)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Oca-2020 10:06]