2019-2020 AKADEMİK YILI FARABİ GELEN ÖĞRENCİ KAYIT TARİHİ (15.08.2019)

2019-2020 Akademik Yılı Güz Döneminde Üniversitemize Gelen Farabi Öğrencilerinin Yapmaları Gereken İşlemlere İlişkin Süreç

(1) ORYANTASYON EĞİTİMİ

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin 23 Eylül 2019 saat 11:00'de Rektörlük Jandarma Uzman Onbaşı Sinan Yaylı (Rektörlük A Salonu) salonundaki Oryantasyon Eğitimine katılmaları zorunludur.

(2) ÖĞRENCİ KAYDI

Öğrenciler, Oryantasyon Eğitimine katıldıktan sonra öğrenim görecekleri ilgili Birimin Öğrenci İşlerine 23-24 Eylül 2019 tarihleri arasında başvurarak öğrenci kayıtlarını yaptıracaklardır. Öğrenci kaydı için kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf gerekmektedir.

(3) ÖĞRENCİ DERS KAYDI

Öğrenci kaydını yaptıran öğrenciler, onaylı Öğrenim Protokollerini

1. Kampüs dışındaki Birimlerde öğrenim görecekler için ilgili öğrenci işlerinden kayıt sırasında
  2. Kampüs içindeki Birimlerde öğrenim görecekler için Bursa Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğünden

temin ederek ders seçimlerini 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Öğrenim Protokolleri ile aşağıdaki tabloda belirlenen birimlere başvurarak derslerini ilgili personel eşliğinde seçtirebileceklerdir.

ÖNEMLİ !!! : Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapacak öğrenciler  4 nüsha Ekle/Sil Belgesi (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları ve daha sonra Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

NOT: Protokollerinde değişiklik yapacak öğrencilerin öncelikle yapılacak olan değişiklikleri kendi Üniversitesinin İlgili Bölüm Koordinatörüne danışmaları ve onayını almaları gerekmektedir.

KAMPÜS DIŞI BİRİMLER

Karacabey Meslek Yüksekokulu