Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Programı

Erasmus Mundus ortak yüksek lisans programı, yüksek lisans yapmak isteyen başarılı öğrencilerin, farklı ülkelerden yükseköğretim kurumlarının ve diğer kuruluşların biraraya gelerek oluşturdukları üst düzey yüksek lisans programlarından faydalanarak kendilerini geliştirmelerine yönelik bir programdır. Bu fırsat, yüksek lisans yapan öğrencilerin birden fazla ülkede 2, 3 ya da 4 dönem eğitim-öğretim görmelerine imkân sağlar.

Öğrencilere, ortak yüksek lisans programına başvuru yaptıktan sonra seçilmeleri durumunda aylık 1400 EUR hibe ödenir.

Üniversiteler tarafından açılan ortak yüksek lisans programı çağrılarına başvurular, öğrenciler tarafından yapılır ve başvurular bireyseldir. BUÜ Erasmus Koordinatörlüğü, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla sadece duyuruları paylaşmakta olup programın içeriği ve yürütülmesi hakkında bilgi ve yetki sahibi değildir.

Programla ilgili bilgiler, ilgili web sayfalarında açıklanmakta olup detaylı bilgiler ilgili sayfaların iletişim kısmından ulaşılarak sorulabilir.

SBBE Ortak Yüksek Lisans Programı broşürü için tıklayınız.

Eminent Ortak Yüksek lisans Programı broşürü için tıklayınız.

Tüm dünyada açılan ortak yüksek lisans programları ile ilgili Erasmus Mundus Catalogue sayfası için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Şub-2024 11:26]