ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİNDEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ
 ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİNDEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KURT ve birim çalışanımız Cemile TERZİ gerçekleştirdikleri ziyarette Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından, kütüphane genelinde sunulan hizmetler hakkında bilgi alarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuşlardır.

Hizmete yeni açılan binada girişler ve iç mekanın yanı sıra asansörler yetersizliği olan ve tekerlekli sandalye ya da akülü araba gibi araçlar kullanmak durumunda olan bireyler için tamamen ulaşılabilir halde tasarlanmıştır. Ayrıca yetersizliği olan bireyler için özel olarak oluşturulan mekânda; Görme ve işitme yetersizliği olan bireylerin kullanımına uygun donanıma sahip bilgisayar ve özel sistemler, çeşitli konu ve türde ses kasetleri, Braille alfabesinde basılmış kitaplar bulunmaktadır. 

Bu bölüm, özel programları ve donanımı sayesinde yetersizliği bulunan tüm  öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimizin, kütüphanede yer alan bütün kaynaklardan yararlanmalarını sağlamaktadır.  Hizmete sunulan program ve sistemler için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
https://uludag.edu.tr/kutuphane/konu/view?id=2076

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [1.574]