BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE İŞİTME ENGELLİ BİREYLER İÇİN “NİLÜFER MODELİ EĞİTİM” PROJESİ TOPLANTISI
 BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE İŞİTME ENGELLİ BİREYLER İÇİN “NİLÜFER MODELİ EĞİTİM” PROJESİ TOPLANTISI

17 Şubat 2020 tarihinde B. U. Ü. Rektörlük makamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Bursa  Uludağ Üniversitesi bünyesindeki meslek yüksek okulunda, “Nilüfer Modeli” adlı proje ile işitme engelli öğrencilerin kabul edileceği bir bölüm açılması hususunda çalışmalar gerçekleştirildi.

Toplantıya, Engelli Öğrenci Birim koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KURT, Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programı Başkanı Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM, Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal ÜNAL, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi okul müdürü Hüseyin AKDEMİR, Müdür Yardımcısı Füsun SELÇUK, Elektrik ve Elektronik Bölümü öğretmenlerinden Levent USTALAR, Necatibey Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Türkan CANER ve EÖB personeli Özlem AYDOĞAN katıldı.

“Nilüfer Modeli” adlı proje ile ilgili bölüm için MEB ve YÖK’e sunulmak üzere var olan birimlerin incelenmesi, ilgili meslek yüksekokulu idarecileri ile sürecin görüşülmesi ve bilimsel araştırmalar ile resmi yazışmaların araştırılması kararı ile toplantı sonlandırıldı.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.655]