"SAĞIR KÜLTÜRÜ"

SAĞIR KÜLTÜRÜ ÇALIŞTAYI
3 Mayıs Cuma günü Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı ,Bursa Uludağ Üniversitesi ve Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi ile ortak olarak düzenlenen “Sağır Kültürü” temalı çalıştay gerçekleşmiştir. B.U.Ü Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Sıdıka PARLAK'ın önderliğinde gerçekleşen, oturum başkanlığını Prof.Dr. Sevinç Serpil AYTAÇ'ın yönettiği ve Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdürü Türkan CANER'İN yürütmüş olduğu  çalıştaya,Öğr.Üyesi Fikri PALA,Öğr. Gör. Tuğba ENGİN, Öğr.Gör. Dr. Mustafa KURT, Öğr.Gör.Ebru YENİMAN YILDIRIM, Öğr. Gör. Emel SELİMOĞLU, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden Prof.Dr.E. Sema BATU, Doç.Dr. Lale Demir ORANSOY,  Öğr.Üyesi Dr. Güzin KARASU,Öğr. Üyesi Dr. Zehranur KAYA, Öğr. Gör.Gökçen ABALI, Bursa Teknik Üniversitesi Öğr. Gör.Dr. Melda Medine GÜLEÇ, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni İsmail ÇEVİK, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Levent USTALAR'ın katkı ve katılımları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı , çeşitli kurum ve kuruluş yöneticilerinin de katılım sağladığı çalıştayda işitme engelli bireylerin iletişimde yaşadığı sorunlar , yüksek öğrenimde engelli öğrenciler için yasal düzenlemeler, sağır kültürü, özel gereksinimli bireylerin eğitiminde çevresel değerlendirme ve BEP gibi çeşitli konulara ve projelere yer verildi.

Haber Tarihi : [13-May-2019]

Haber Görüntüleme : [722]