EN GÖNÜLLÜLER ÖDÜL TÖRENİ

2006 Yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Engelli Öğrenci Birimimizin düzenli olarak göstermiş olduğu faaliyetler arasında yer alan " En Gönüllüler Ödül Töreni" bu yılda renkli görüntülere şahit oldu.

Nilüfer İşitme Engelliler Lisesinden katılan işitme engelli öğrencilerin İşaret Dili ile  yaptığı İstiklal Marşı ve şarkılar büyük ilgi gördü.
        En Gönüllüler  Ödül Töreninde birimin destekçilerine, gönüllülerine ve 3 Aralık Dünya Engelliler günü için düzenlenen Poster Afiş yarışması katılımcılarımıza belgeleri teslim edildi.
        Bosch Sosyal Sorumluluk Kulübü, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi ve İşitme engelli öğrencileri aynı zamanda Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf ULCAY, Genel Sek. Kemal DEMİREL, Rektör Baş Danışmanı Dr. Öğr.Üyesi Fikri PALA, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan ARSLAN katılımları ile kendilerinden söz ettirdi.

Haber Tarihi : [16-Oca-2019]

Haber Görüntüleme : [657]